Välj en sida

Vi passade på att intervjua före detta proffscyklisten och Team Managern Thomas Löfkvist under Sweden Bike Expo, när vi tillsammans stod i Tre Bergs-monter. Thomas är Race Manager för proffslaget Team Tre Berg – Bianchi med starka cyklister såsom Alexander Wetterhall, Alexander Gingsjö, Richard Larsén och Niklas Gustavsson och har väldigt mycket kunskap och erfarenhet att dela med sig av.

Missa inte vår tidigare Intervju med Alexander Wetterhall.

Thomas Löfkvist

Thomas Löfkvist är en av Sveriges, genom tiderna, bästa proffscyklist. Under 10 års tid var han aktiv proffscyklist för team runt om i Europa innan han år 2014 bestämde sig för att lägga cykelskorna på hyllan till följd av överträning och en kropp som inte alls var samarbetsvillig längre till följd av detta.

Under åren har han samlat på sig många högt aktade meriter så som en 1:a placering under Tour Méditerranéen 2013, 17e placering på Tour de France 2010. Burit ledartröjan under Girot 2009 och mycket mer. Wikipedia har radat upp en lista som du hittar här.

Proffsstall

Umara + Prestera Mera = Awesome


Tack till dig.
 Umara är den sponsor som gör det möjligt för oss att driva Prestera Mera och därigenom hjälpa dig.

Gillar du Prestera Mera så berätta det för oss i en kommentar eller lämna en recension på iTunes. Besök gärna också Umara och testa deras produkter. Det hjälper oss att hjälpa dig.

#29 Intervju – Thomas Löfkvist

av Tommy & Simon Tid att läsa 2 min
2